top of page

Koolitus ettevõtlusest, mida oled oodanud!



Ma olen super elevil, et saan teile lõpuks tutvustada minu esimest online koolitust Fearless and Focused: enesekindluse koolitus naisettevõtjatele!


Online koolituse loomine on olnud minu sooviks juba üsna pikalt selle eesmärgiga, et pakkuda naisettevõtjatele mitmekülgsemaid teenuseid- midagi igale eelistusele. Seega nüüdsest on sul Flow Coachingu abiga võimalik arendada oma ettevõtet mugavalt kättesaadava online koolituse teel, toetavas grupicoachingus või sügavas personaalses coachingus.


Kuidas tekkis idee selleks koolituseks?


Koolituse nimi, Fearless and Focused, kirjeldab selle koolituse sisu väga hästi. 2-aastane kogemus coachina on mulle näidanud, et paljudel naisettevõtjatel on just nendest kahest asjast puudu:

  1. enesekindluses

  2. teadmine kuidas ja kuhu liikuda.


Coachina näen, kui tugevalt on need kaks omavahel seotud. Selleks, et saaksid tunda end enesekindlana, pead tegema tööd iseendaga ja oma mõttemustritega. Aga lisaks on ülioluline, et sul oleks selgus selles osas, mida ja kuidas oma ettevõttega saavutada soovid.


“Ebaselged plaanid loovad ebakindlust”


Viin sind Fearless and Focused koolitusel läbi 5-osalise kursuse, mis aitab sul samm-sammult panna põhjalikult paika visioon ja eesmärgid oma ettevõttele, tegevuskava nende saavutamiseks. Lisaks õpid kohendama enda mõttemustreid ja igapäevaseid harjumusi selleks, et need toetaksid sinu ettevõtte edukust.


Juba üsna pea jagan koolituse kohta rohkem infot! Sellks hoia silma peale Flow Coachingu sotsiaalmeedial!





bottom of page