top of page

Sinu hirm on igav!


Meie elus on vaid üks asi, mis takistab meil oma unistusi saavutada- hirm. Me kardame väga paljusid erinevaid asju, paljud hirmud on kujunenud ka meid piiravateks uskumusteks, sest meie hirm saadab meid elus lihtsalt nii tihti.


Sageli on meie hirmud väga vastuolulised.


Ma kardan, et ma kukun läbi – Ma kardan, et mul läheb liiga hästi ja ma jõua seda hallata/mu sõbrad muutuvad kadedaks/...


Kui Sa vaatad oma igapäevaelu, siis Sa näed, et kardad päevast päeva tegelikult samu asju. Sinu hirm ei muutu väga palju, ta ei paku sulle üllatusi ja põnevust. Tal puudub sügavam sisu.



Sinu hirmu ainus eesmärk on Sind takistada ja ta teeb seda läbi igavate ja etteaimatavate käikude. Kõige tavalisem asi, mida Sinu hirm Sulle ütleb on: „STOP, edasi minek on liiga riskantne!“. Sa võid seda sama vastust oodata ükskõik, millise elusündmuse ajal, kui Sinu hirm tunneb, et nüüd on vaja Sind kaitsta.

Suheldes teiste inimestega märkad, et ka nende hirm on täpselt saama. Seega ma võtan julguse öelda, et Sinu hirm ei ole kuidagi eriline või originaalne, mis tähendab, et üsna tõenäoliselt on see Sinu iseloomu kõige igavam omadus. Ja see on täiesti okei, sest:

  • kas Sa oled kindel, et soovid tervet oma identiteeti hirmu toel ülesse ehitada?

  • kas Sa laseksid millelgi nii igaval ja pealiskaudsel juhtida oma seiklusi täis elu?


Seda ma arvasin! Sinu elul on palju sügavam väärtus ja on aeg, et sa asuksid seda julgelt avastama! Jah, Sa ei saa oma hirmu ilmselt kunagi täiesti maha raputada, kuid Sina saad otsustada tema rolli oma loos. Otsusta, et ta võib sinuga kaasas käia.


Võib-olla Sa isegi aeg ajalt kuulad, mida ta Sulle öelda tahab, kuid teed seda teadlikult ja võtad sealt kaasa ainult toetavad õpetussõnad (sest meie hirm tahab meile turvalisust ja vahel on see hea!).


Jäta oma hirm tahaplaanile ja võta ise kontroll oma elu ja unistuste eest. Ja ära muretse, hirm on nii kui nii alati kaasas...



PS! Kui oled mõelnud coachingu peale, siis on mul Sulle hea uudis- esimene kord on täiesti TASUTA!


Rohkem informatsiooni: www.flowcoaching.net

bottom of page