top of page

Mis on Coaching?

Coaching (eesti keeles mõttetreening või kootsing) on meetod, mis aitab inimestel liikuda oma eesmärkide ja seeläbi parema tuleviku poole. Coachingut võib pidada võimsate küsimuste küsimise kunstiks.



Coach (mõttetreener või koots) aitab sul läbi võimsate küsimuste küsimise analüüsida oma hetke olukorda, väärtuseid ja mõttemustreid, mis kas takistavad või aitavad sul oma unistuste poole liikuda. Meie unistused ja väärtussüsteemid peavad olema omavahel joondunud, et unistused saaksid täituda.


Coaching ühendab sinu unistused konkreetsete tegevussammudega, kasutades selleks sinu pühendumuse ja väärtuste jõudu. Coachingu üheks oluliseks osaks on usk inimeste võimetesse. Kõik võimalused on sinu sees olemas. Coach on sinu partner, kes julgustab sind sinu isiklikku potentsiaali täielikult ära kasutama.


Coachi eesmärgiks on luua sulle toetav ja usalduslik keskkond, et saaksid võtta aja iseendale, luua enda jaoks selge visioon ja konkreetsed tegevussammud.


Meil kõigil on unistused- mõned suuremad ja mõned väiksemad, mõned mida mõtleme ainult salamisi. Soovin, et sa julgeksid unistada ning oleksid vaba oma hirmudest. Minu eesmärgiks sinu coachina on aidata sul vaadata sügavalt ja ausalt endasse, et sa leiaksid tõelise kontakti oma unistustega.


Pakun sulle turvalise ruumi, aja ja võimaluse vaadata, et saaksid päriselt tunnetada oma unistusi. Usun, et ka võimatuna näivatel unistustel on suur potentsiaal ning et õige mõtteviisiga saab endale ligi tõmmata kõike soovitut.


Coaching on investeering iseendasse ja oma unistustesse.


Rohkem informatsiooni:

bottom of page