top of page

Naisettevõtjate toetusgrupp coachingu põhimõttel

Kas oled mõelnud proovida coachingut? Aga kuidas oleks coachingu kogemusega hoopis grupis koos sulle sarnase mõtteviisiga inimestega? Ehk mida sa arvad grupicoachingust?


Mis on grupicoaching?

Flow Coachingu grupicoaching on mõeldud sarnase mõtteviisiga naisettevõtjatele, kelle sooviks on oma ettevõtet kasvatada ja olla ettevõtjana enesekindlamad. Grupicoachingus osalevaid naisettevõtjaid ühendab pühendumus oma unistuste täide viimisele, tegutsemistahe, eneseareng ja enda elu teadlik juhtimine.


Üks tavaline grupicoachingu grupp on suuruselt väike (4-6 naist). Selle keskkond on turvaline ja hoitud. Kui personaalses coachingus on coachi tähelepanu 100% Sinul ja Sinu teemadel, siis grupicoachingus on olulisel kohal kõikide grupiliikmete mõtted, kogemused ja nõuanded, mis loovad hoopis uue õppimistasandi.


Igal kohtumisel on väike alateema, millele antud sessioonil keskendutakse või leitakse teema naturaalselt koos grupiga arutellu minnes. Coach aitab läbi erinevate individuaalsete, paaris- või grupiharjutuste mõtestada Sul teemat enda jaoks sügavamalt lahti. Harjutuste käigus jagatavad mõtted võivad pakkuda sulle uusi vaatenurki ja ideid.


Grupicoachingu suureks osaks on ka personaalne coaching, kus coach teeb 1:1 sessiooni ühe grupiliikmega ja kaasab sinna õigel hetkel teisi grupi liikmeid oma sisendiga. Nii saab coachitav teemasse sügavama ja mitmekülgsema vaate.


Grupicoaching on jagatud õppimiskogemus


Grupicoachingus saad endale juurde hindamatut väärtust, mis annab Sulle hoopis teise kogemuse personaalsest coachingust. Turvaline ja hoitud keskkond tekitab meeskonnatunde - Sa leiad grupist enda kõrvale naisettevõtjad, kes üsna tõenäoliselt jäävad Sind toetama pikalt pärast coachingu programmi.


Teiseks on gruppi tulnud naistel kõigil oma unikaalne kogemus ettevõtlusest. Grupicoachingu formaat kombineerib grupi liikmete tarkuse üheks väga võimsaks õppimise tööriistaks.


Kasulik network ja alatine toetus


Ettevõtlus võib tihti tunduda üksik teekond, kus Sinu ümber on ainult konkurendid. Gupicoaching pakub sulle hea võimaluse luua uusi sõprus- ja ärisuhteid naistega, kes siiralt elavad üksteise tegevustele ja edule kaasa. Networking on ettevõtluses väga oluline, sest tutvused aitavad Sind Sinu teekonnal edasi.


Ja boonuseks, saad endale mitte ühe, vaid mitu vastutuspartnerit, kes toetavad Sind Sinu eesmärkide elluviimisel!



Grupicoachingus osaleja tagasiside


Kui Triin mind grupicoachingusse kutsus, olin üsna kiiresti nõus, sest olin mõnda aega unistanud oma ettevõtte loomisest ja ettevõtlusega tegelemisest. Samuti oli mul unistus taas Triinuga koostööd teha, sest ta on oma töös väga põhjalik, hooliv ja avatud. Meie grupp on küll väike, 4 naist, kuid tunnen, et nende naistega saime kiiresti väga hea klapi ning nendega koos võik luurele minna küll  Hästi tore on tunda teiste naiste toetust ning kuulata nende lugusid. Elame üksteisele kaasa ka coachingute vahel ja ma leian, et see on üliäge! Usun, et kui soovid leida naisi, kellega koos edasi liikuda, siis Triinu grupicoaching on suurepärane investeering endasse. Ja ära põe, kui tunned, et tahad ettevõtlusesse liikuda, aga oled teelahkmel – ka mina olin seal ning tänu selle grupi toetusele olen leidnud (üsna ootamatu) suuna, kuhu edasi minna. Kõik on võimalik!

- Liisa Rajamets


Kuidas liituda Flow Coachingu grupicoachinguga?


Grupid alustavad septembris Tallinnas ja Tartus ning kestavad kokku 8 kuud.


  • 8 kuu jooksul toimub 8 silmast-silma grupicoachingut;

  • kohtumiste vahepeal toimuvad online kohtumised / koostöötamised;

  • gruppi tulevad kogemust jagama naisettevõtjatest külalisesinejad;

  • osaljad saavad töövihiku coachingu harjutustega;

  • igal osalejal on võimalus saada 1 täispikk personaalse coachingu sessioon grupicoachingu programmi ajal.


KOHTADE ARV ON PIIRATUD! Mõlemasse gruppi mahub vaid 4-6 naisettevõtjat.



bottom of page