top of page

Coaching aitab täita Sinu ettevõtte eesmärke!




Coachingut kasutatakse täna edukalt nii juhtimisvaldkonnas, meeskonnatöös kui ka eraelus inimeste toetamisel. Selle kasutegurid tulevad väga tugevalt kasuks ka ettevõtluse valdkonnas, toetades ettevõtjat sisemise teadlikkuse kasvatamisel, strateegiliste plaanide loomisel ja igapäevase töö ja eraelu tasakaalu leidmisel.


Flow Coachingus olen disaininud oma personaalse coachingu teenuseid nii, et ka Sina muutuksid oma ettevõtlusteekonnal enesekindlamaks. Ettevõtte enesekindlaks juhtimiseks on oluline, et Sinu sisemine teadlikkus ja planeerimine käiksid käsikäes.


ENESEKINDLUS = SISEMINE TEADLIKKUS + HEA STRATEEGILINE PLAAN


Sisemine teadlikkus


Sisemine teadlikkus on oluline, kuna tihti hakkavad praktilised ettevõtluse mured mõjutama meid palju sügavamalt, mis teevad enesekindlust ja eneseusku madalamaks. Näiteks oled ehk tundnud, et kui kliente pole piisavalt, oled oma reklaamtekstide ülevaatamise asemel hoopiski mõelnud, et “ma ei ole piisavalt hea”. Selline negatiivne uskumus võib sul takistada edasiste tegevuste loovat planeerimist, kui sellele kohe tähelepanu ei pööra.


Negatiivsete uskumuste kaardistamine coachingus aitab märgata mustreid ning luua asemele uusi ja toetavaid mõtteid. Kui kohtud coachiga korduvalt, tugevdame koos samm-sammult Sinu positiivseid uskumusi ning saad selged tööriistad, et hiljem ka iseseisvalt sisemist teadlikkust kasvatada.


Hea strateegiline plaan


Ükski ettevõte ei ole edukas ainult tänu oma omaniku sisemisele teadlikkusele. Oluline on, et mõtleksid põhjalikult läbi oma ettevõtte tegutsemise ja toimimise plaan. Tegevusi oskavad teha kõik ettevõtjad- ega asjata ei liigu ringi nali, et ettevõtjad töötavad 24/7. Tõeline küsimus on selles, kas need tegevused toovad ka päriselt edu ning lähevad kokku Sinu ettevõtte visiooniga.


Coaching aitab lõputute tegevusplaanide asemele luua läbimõeldud ja tulemust toova plaani. Koos coachiga saab:

  • leida ja muuta selgemaks oma ettevõtte nišš

  • panna paika ettevõtte visioon ja väärtused

  • leida oma sihtgrupp

  • läbi mõelda oma ettevõtte kommunikatsioon

  • arendada oma tooteid/teenuseid vastavalt sihtgrupi vajadustele

  • analüüsida ettevõtte tegevuste edukust


Sisemise teadlikkuse ja strateegilise planeerimise kaudu pakub personaalne coaching ettevõtjale 3 väärtust:

  1. See aitab leida selguse kõigis oma tegevustes

  2. Muuta otsustamise protsessi kergemaks ja kiiremaks

  3. See aitab läbi vastutuspartnerlusi oma eesmärke ka päriselt täita.


Coaching pakub ettevõtjale palju väärtust, alustades sisemise teadlikkuse ja plaanide loomisest, kuni selguse ja vastutuspartnerluseni. Kui tunned, et vajad ettevõtluse teekonnal tuge, et mõelda läbi oma ettevõtte suund, siis Flow Coachingu coachingupaketid on suurepärane lahendus, kuidas oma ettevõte veelgi selgemaks ja eesmärgipärasemaks muuta!






bottom of page